Paket Percutian Padang-Bukittinggi

Paket Percutian ke Padang-Bukittinggi

Pakej Percutian Padang-Bukittinggi buat Abang dan Akak nak bercuti ke Padang-Bukittinggi. Kami www.SewaRentalMobilPadang.com menyediakan berbagai macam kereta dan Pakej Percutian ke Padang atau Pakej Percutian ke Bukittinggi dengan Harga Murah, Kereta Baru, dan Pemandu yang baik. Abang dan Akak akan kami hantar untuk melawat ke tempat-tempat yang seronok nantinya di Kota Padang atau Bukittinggi, Indonesia.

Pakej Percutian ke Padang-Bukittinggi telah kami sediakan dan dapat kami aturkan lawatan Abang dan Akak sesuai dengan jadwal ketibaan pesawat terbang nantinya, Jadi Abang dan Akak sila berunding dengan kami sebelum melancong ke Padang-Bukittinggi, Indonesia. Abang dan Akak tak perlu bersusah setibanya di Padang atau Bukittinggi, karena Supir kami akan langsung jemput di Airport Padang dan diteruskan untuk melawat ke pelbagai tempat-tempat seronok untuk pelancong di Padang - Bukittinggi, Indonesia.

Pakej Percutian Padang-Bukittinggi Indonesia memang sangat menarik, dengan pelbagai tempat-tempat wisata yang menarik, mulai dari pelbagai fesyen, baju kurung, telekung, textile, batik, bag, kasut dan lainnya. Kami www.SewaRentalMobilPadang.com akan mengahantarkan Abang dan Akak ke tempat-tempat membilah belah dengan kadar perpatutan. Bukan hanya tempat membilah-belah saja, tetapi Padang-Bukittinggi, Indonesia juga merupakan syurga kuliner dan pelbagai makanan yang sedap yang boleh dinikmati. Rase-rasenya tak lengkap jika tak melancong ke pelbagai tempat pelancongan yang sedap di pandang seperti, Teluk Bungus, Pantai Air Manis, Bukit Langkisau, Pantai Cerocok, Danau Kembar, Danau Singkarak, Danau Maninjau, Kelok sembilan, Lembah Harau, Jam Gadang, serta tempat-tempat seronok lainnya yang dapat memanjakan mata Abang dan Akak untuk dapat puas hati untuk melancong ke Padang-Bukittinggi.

Lawatan Pakej Percutian Padang-Bukittinggi untuk 4 Hari 3 Malam adalah :

Hari 1. (Airport - Bukittinggi)
Tiba di Airport berjumpa perwakilan kami, dan kami sambut dengan menggunakan Papan Nama Welcome to Padang dengan nama anda, dan kita bergerak menuju Bukittinggi, di perjalanan nantinya kita berhenti untuk ambil gambar di Air Terjun Lembah Anai, Rumah Gadang dan Makan tengah hari. setelah itu perjalanan dilanjutkan menuju Desa Pandai Sikek untuk dapat melihat dan membeli hasil tenunan khas Kota Padang Panjang, setelah itu masuk hotel dan free program dan makan malam di lokal restaurant.

Hari 2. (Bukittinggi - Pagaruyung - Padang)
Setelah sarapan pagi kita chek out hotel dan bergerak melawaat : Kilang Kopi Kiniko, Istano Pagaruyung, Makam Rajo, Batu Bersurat, makan tengah hari dan bergerak ke padang, tiba di Bandar padang City Tour : Pantai Padang, Jejantas Siti Nurbaya, Kampong Cina, Pantai Muaro, makan malam dan masuk hotel free program

Hari 3. (Padang - Painan - Puncak Mandeh)
Setelah sarapan pagi, kita menuju kawasan painan, diperjalanan kita menikmati indahnya pemandangan teluk bayur, pantai bungus, puncak mandeh, pantai cerocok, bukit langkisau, dan view pulau-pulau yang indah dan terjaga kebersihannya. Makan tengah hari dan bergerak menuju batu malin kundang anak durhaka. petang hari kita kembali ke hotel, free program. Makan Siang (Lunch Box) dan Makan Malam di local restaurant.

Hari 4. (Padang - Airport)
Setelah sarapan pagi, chek out hotel dan Droping Airport Padang. Selesai.

Pakej Percutian Padang-Bukittinggi Dengan Perincian :

Harga Sudah Termasuk :
 • Transport + Driver / Guide
 • Hotel Berbintang + Sarapan Pagi
 • Paket Tour dengan Ticket Masuk
 • Makan Siang dan Malam
 • Tour Guide
 • Air Mineral
Harga Tidak Termasuk :
 • Ticket Pesawat Pulang Pergi
 • Porter (Buruh Angkat Barang)
 • Tipping Untuk Driver atau Tour Guide 
Bagaimana,? Ini merupakan bentuk Service yang kami berikan untuk Abang dan Akak nantinya, dan kami sebagai www.SewaRentalMobilPadang.com yang menyediakan Pakej Percutian Padang-Bukittinggi siap dengan senang hati untuk melayani anda dan memberikan Service terbaik buat Abang dan Akak nantinya. dan untuk Abang dan Akak yang mau bertanya, ataupun booking Pakej Percutian maka sila hubungi kami seperti dibawah ini :

Sila Hubungi Kami :

Alamat :
 • Jl.Dr.M.Hatta
 • Bariang Indah No.21 Padang 25151
 • Kunjungi Kami, Klik Sini.>>
Handphone :
 • 0822 8391 0000
 • 0812 6604 488
WhatsApp :
 • +62 822 8391 0000
 • +62 812 6604 488
Situs Terkait :
Ayo, Tunggu Apalagi, Hubungi Kami Segera.. Read More.>>
Blog, Updated at: 3/05/2015 10:23:00 PM
Written by: Rental Mobil Padang Sewa Mobil Padang
Sewa Rental Mobil Padang Updated at: 3/05/2015 10:23:00 PM